Sayfalar

2 Ağustos 2016 Salı

Çocuk Oyunları ve Araba Oyunları Sitemiz


Zamane çocuklarının en büyük derdi belki de sokak oyunlarından uzak kalmalarıdır. Eski zamanlarda, teknolojinin hayatımıza girmesinden yıllar yıllar öncesinde çocuk oyunları sokaklarda oynanan oyunlardan ibaretti.
Ancak günümüzde teknoloji çağında bu durum tam tersi bir hal almıştır. Çocuklar hayatlarından çoğu zaman memnun olsalar bile, bazen de büyükleri tarafından anlatılan sokak oyunlarını merak ederler.
Ancak çalışan ailelerin çocukları için tek çare oyun anlamında bilgisayar olmaktadır. Bilgisayar oyunları içerisinde çocukların psikolojik durumlarını bozan savaş oyunlarından kaçınmaları ve hatta oynamamaları konusunda da uzmanlar tarafından uyarılar gelmektedir.
Teknoloji Çağı Çocukları
Teknolojinin hayatımıza girdiği günden itibaren oyun da artık bilgisayarlarda oynanmaya başlanmıştır. Günümüzde çocuklar adeta teknoloji çağı çocukları olarak anılmaya başlanmıştır. Çocuk deyip geçmeyin, birçok büyükten daha iyi bilgisayar kullanan, nerede hangi oyun var harfiyen bilen çocuklarımız var.
Sonuç itibari ile çocukların dışarıda sokak oyunlarını oynayacakları bir alan günümüzde maalesef ki bulunmuyor. Dışarıdaki ortam geçmişe nazaran daha da tehlikeli olduğundan çocuklarımızı gözümüzün önünden ayırmak istemiyoruz.
Bu durumda çocuk oyun ihtiyacını bilgisayar aracılığı ile gideriyor. web sitemiz her gün milyonlarca çocuk tarafından ziyaret ediliyor.
Kız Çocuklar ve Erkek Çocuklar Hangi Oyunları Tercih Ederler?
Oyun çocuklar için vazgeçilmez bir unsurdur. Erkek çocukları internet üzerinde araba oyunlarına ilgi duyarken kız çocukları ise anne-bebek, yemek oyunlarına ilgi duymaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder