Sayfalar

7 Temmuz 2016 Perşembe

İnternet Ortamındaki Sitelerim

Arkadaşlar bildiğiniz üzeri internet ortamında geçirdiğim her süre boyunca aklıma gelen fikirlerle internet sitesi açıyorum. Açtığım bu internet siteleri ile internet ortamına tutunmaya çalışıp ufakta olsa maddi kazançlar elde etmeye çalışıyorum. Allah izin verirse ilerleyen zamanlarda yani günlerde iyi bir kazanç elde edeceğim. Şuanda aktif olarak paylaşım yaptığım sitelerim şunlardır. 





1.
Bir karı kocanın günlük yaşantılarında farklı yada ilginç gelen konularını internet ortamındaki blog sitesinde yayınlayarak; blog sitesine gelen ziyaretçilere değişik bir bilgi veren bir blog sitesidirwww.zamanarasi.blogspot.com.tr

2.
Günümüz yaşantımızda çocuklarımızın veya kendimizin zevkle eğlenceyle internet üzerinden ufak flash oyunlar oynayabileceği bir site olan www.oyunlarim.ist flash oyun sitesini kurdum. Oyunlarim.ist oyun sitesinde abuk subuk reklamlar olmadan ve her yaşa uygun oyunları ile sizi kendisine bağlayan bir oyun sitesidir. Ayrıca oyunlarim.ist oyun sitesinin 2. bir domain alandı olan www.yan.ist 'dir. (marka adıdır) 

3.
Kesinlikle bir gün internet ortamından yada cep telefonunuzdan araştırma yapıcağınız 2 kelimeden oluşan nöbetçi eczaneler kelimesini arıcaksınız. İşte tam o zaman sizin için hazırladığım www.nobetcieczaneler.ist karşınıza çıkıp; sizin istediğiniz bilgi size sunmaktadır. Ayrıca İlaçlar hakkında bilgiler ve sağlık hakkında blog ile sizi kendisine bağlayan bir site olucaktır.

4.
Günlük yaşamımdan gözüme farklı gelen anların resimlerini çekip sizlerle paylaşmak beni mutlu etme düşüncesi ile açtığım; www.telefondanresimler.blogspot.com.tr sitesinde kesinlikle telefondan çekilen resimler sizlerle paylaşacağım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder