Sayfalar

15 Temmuz 2016 Cuma

Son Dakika Boğaziçi Köprüsü ile Fatih Sultan Mehmet Köprüsü kapatıldı.

Boğaziçi köprüsü ile Fatih Sultan Mehmet köprüsü ikiside aynı anda kapatıldı. Acaba neden dolayı ?

Avrupa yakısından birisinin geçmesinimi engellemek için; yoksa tam tersi Anadolu yakasından birisinin geçmesini engellemek için mi ?


Bu arada haber almaya başladık konu ile köprülerin kapatılmaşının nedeni ise ASKER'iye kapatıldı bilgisi alındı. Sizce askeriye neden kapatmış olabilir.? Terörle alakalı bir durum olabilir mi ?



Benim tahminimce bomba yüklü araç olabilir. İhtihar kesinlikle değil olmazda çünkü aynı anda kapatıldı köprüler. 

Ayrıca bu arada köprülerde gizlice bomba yerleştirildiği düşünülmektedir. Özel ekiplerin gelip arama yapılacağını bilgisi gelmiştir. Köprüde bekliyen askerler üst sınıf askerlerdir.

Polisin baktığı bölgede yerinde askerin el atmasının nedeni olabilir ki ?

Bu arada bazı bölgelerde aşırı trafik var, bazı bölgelerde yok. Yoğun olarak trafiği Anadolu bölgesine aktarılmaktadır.

Asker birimi olan Jandarma olaya el atmıştır.

Ayrıca köprülere bağlantı yollarıda kapatılmıştır.

Bu arada çoğu yerden bilgi gelmektedir. Askerlerin darbe sonucu orda oldukları söylenmektedir. Askeri helikopterlerle jetler köprülerin üstünde uçmaktadır.

Akıllarda kalıcı olarak sorulardan birisi ise neden askerler yolu kapattı polis varken.



Bin ali yıldırım'dan açıklama.


Olayın tamamıyla askeri yetten dolayı olmuştur. Askeriyeden grev olarak yapıldı açıklanmıştır. Cezasının ağır olduğu bin ali yıldırım söyledi. Asker içerşinde bir yapılanma yani kısaca darbe gibi denilebiliyor. Askerlerin bir kalışma yaptığı açıklanmıştır. Askeriyedeki üst düzey komutanların verdiği yetkilerle yol kapatılmıştır. Ayrıca askeri yapılanma yani bu bir kalkışmadır. Gerekli her türlü ceza verilceğini söylemişlerdir.


Askerler darbe yapmak iştemiştir. Başbakan '' BU BİR KALKIŞMADIR'' diye açıklama yapmıştır.Ayrıca Başbakan: Demokrasiden asla taviz verilmeyecektir. diye bir söz söylemiştir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder