Sayfalar

10 Aralık 2015 Perşembe

Sabah Trafiği

Arkadaşlar bu sabah trafiği insanı çıldırtıyor, ben İstanbul'da yaşamaktayım Ataşehir/Kayışdağ bölgesinde ikamet etmekteyim.

Sabah 7:40 ta kalkıp 20 dakikada hazırlanıp tam 8 e doğru aracımı çalıştırıp Kayışdağ bölgesinden Erenköy bölgesine geçiş sürem 1 saati nerdeyse alıyor. Sabahları en çokta Kayışdağ bölgesinde olan su deposu tabir edilen göbek bölgesindeki trafik müthiş birşey; oradan sonra Küçükbakkal minibüs (dolmuşların) geçti cadde ise sanki çok büyük bir kaza varmış gibisinden inanılmaz
derecede ağır bir trafik yoğunluğu oluyor, orayıda atlayıp geçtikten sonra Hal'in oradaki sola dönüş trafiği otobüslerden dolayı takanıklığı sebeb yaratıyor, Hal'in ordan sonra Kozyatağı Bölgesinin E-5 trafiği servis, dolmuş ve otobüslerin çokluğundan ve sürekli duraksamalarından dolayı nerdeyse durma noktasına geliyor, sağ taraftan Erenköy tabelasından girip Atatürk caddesine bağlanırken ki trafik sanki köprü trafiği gibi nedeni ise E-5 in Atatürk caddesine birleşmesi sayesinde köprü trafiği meydana geliyor. Bu sayede dükkana gidişim saatleri buluyor.

Siz siz olun çok çalışıp araba yerine helikopter alın.

Saygılarımla Muhiddin.









Hiç yorum yok:

Yorum Gönder